Image

FAQ

downwind2jeri veelgestelde vragen

prijs

330 EURO per dag voor de eerste auto.
250 EURO per auto per dag voor meer auto's.

wat is er inclusief ?

In eén auto kunnen maximaal 4 kiters. De prijs is hetzelfde, of je nu alleen bent of met een groep van 4.

Als de groep groter is: geen probleem. We hebben meerdere auto's beschikbaar. Met 3 auto's kunnen we een groep tot 12 kiters vervoeren.

Image

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Image

en wat voor een bestuurder!

Sander en zijn professionele buddies ondersteunen je kite tour van A tot Z. En dat is meer dan oplaten en landen: hij is IKO-gecertificeerd en hij is er elk moment van je trip - en de auto ook. Op elk moment kun je besluiten een pause te nemen en af te koelen in de air-conditioned wagen. Sander vertaalt portugees voor je, hij organiseert wat er dan ook georganiseerd moet worden en weet de beste restaurants en bars te vinden.

Image

speciale wensen

Elk van onze tours kan aangepast worden aan je wensen. Natuurlijk kan dat soms wat meer kosten, maar als dat zo is, dan wordt dat vooraf met je afgestemd.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Bijvoorbeeld, we kunnen een extra kite-gids organiseren die met je meegaat op het water. We kunnen een luxe barbeque op het strand organiseren, of massages, en we kunnen je helpen om vervangend materiaal te vinden, of we regelen een surfboard voor je als je dat wilt en je hebt alleen een twintip. Laat ons je extra wensen graag vooraf weten!

Accommodatie

We regelen je hotel of pousada voor je, maar dit zit niet in de prijs. Normaal boeken we hotels en pousadas van ongeveer 30 euro per nacht per persoon, met 2 personen per kamer.

heb ik een verzekering nodig ?

We doen er alles aan om de tour zo veilig mogelijk te maken voor je. Maar, je bent zelf verantwoordelijk! Kite-surfen is een sport met risico's! Zorg er graag voor, dat zowel je ziektekosten verzekering als je reisverzekering up-to-date zijn.

tijdsverschil

4 of 5 uur vroeger. Ceará, waar we kiten, doet niet mee aan de zomer/wintertijd; dus tijdens de europese zomertijd is het 5 uur vroeger en tijdens de wintertijd 4 uur.

Image

taal

portugees

munt

braziliaanse reais; 3 reais per 1 Euro

inentingen

niet strikt vereist, maar inentingen DTP en Hepatitis A worden aanbevolen

kleding

slippers, bermuda, T-shirt op het strand; lycra and bermuda tijdens het kiten

ImageImage

30º Celsius overdag; 25º 's nachts

electriciteit

220 Volts, maar de grootte en vorm van de stekkers zijn deels anders. Normale europese 2-pin mobiele laders werken, maar neem een internationale stekker-converter mee voor je laptop als deze een stekker met 'aarde' heeft.

strand

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

temperatuur buiten

zandstranden met veel palmbomen

wind

wind

minstens 18 knopen. Van mei tot en met het begin van februari start de wind met ongeveer 18 knopen in Cumbuco. De wind neemt toe stap voor stap als we naar het noordwesten gaan en in Jeri is de wind normaal 30 knopen. In de beste maanden heeft Cumbuco wind van 24 knopen en Jeri van 34 knopen.

Verder inclusief ? We hebben water, bananen en chips voor onderweg. En uiteraard de bestuurder!