Image

bestemmingen

De genoemde kilometers zijn 225 pure downwind kite-surf kilometers! In vijf dagen van Cumbuco naar Jericoacoara in perfecte tropische omstandigheden. Voor de veiligheid, hebben we altijd een luxe Toyota Landcruiser in de buurt op het strand, zodat je pauze kunt nemen wanneer je wilt.

downwind2jeri bestemmingen

6 dagen naar jericoacoara

1 extra dag naar camocim

9 dagen naar barra grande

dag 1: 45 km cumbuco naar paracuru

dag 2: 45 km paracuru naar fleixeiras

dag 4: 45 km naar Jericoacoara

dag 3: 55km naar icaraí de amontada

dag 5: 35 km naar Tatajuba lagoon

dag 6: per auto terug naar Cumbuco

dag 1 - 5: downwind naar jeri

dag 6: 60 km jeri naar camocim

dag 7: per auto terug naar Cumbuco

De tour volgt hetzelfde schema als de standaard Jeri tour, inclusief de Tatajuba lagoon. En voegt daar nog een super lange kite-dag bovenop aan toe!

De Barra Grande tour brengt je naar een paar van de mooiste kite spots! Stel het je eens voor: kiten in een prachtige rivierdelta, of je trucs doen op een grote, ongerepte vlakwater-lagoon..

We gaan waar er geen bruggen zijn en we steken rivieren over met pontjes. Deze tour is het alleen al waard door wat je gaat zien aan natuur en omgeving.. maar dat houdt ons niet tegen, om onderweg heel veel te kiten.

dag 1 to 5: downwind 2 jeri

dag 6: 60 km naar camocim

1000 km extreme downwind naar São Luis

dag 7: 15 km naar barra grande

dag 8: vlakwater lagoon, kiten op rivierdelta

dag 9: per auto terug naar cumbuco

we slaan één keer een stuk van het strand over: dat is in een natuurpark met zeldzame mangrove bomen en we willen de Hilux altijd dichtbij hebben.

zorg er maar voor dat je in vorm bent - en je kite materiaal ook. Deze tour vraagt alles van je.

dag 1 - 5: we beginnen met een 'klassieke' downwind2jeri.

dag 6 en verder: we maken een plan, en we kijken hoe snel we per dag kunnen gaan, afhankelijk van de mensen in de groep. Reken op meer dan twee volle weken downwind kite surfing!

En ja, je komt langs Jeri en ja, we gaan kiten in het midden van de natuur in de rivierdelta net voorbij Barra Grande. Zolang we verder naar het noorden gaan, neemt de windsterkte toe and de natuur neemt meer en meer de overhand. Ons einddoel, São Luis, is waar de beroemde Amazone rivier op de oceaan uitkomt - dit is een unieke kustlijn om langs te kiten!